iPhone SE is iPhone 5 en 5S - PhoneBoss.nl

iPhone SE is iPhone 5 en 5S

iPhone SE is iPhone 5 en 5S
13 april 2016
Ja, daar is ie dan eindelijk! De nieuwe iPhone SE. Sterker dan ooit maar wel in een oud jasje.
Dit is ook handig voor jouw oude hoesje natuurlijk!
Maar wat nou als je een nieuw hoesje wilt van je favoriete voetbalclub of lievelings zanger?
Dat kan ook bij PhoneBoss.nl! Hiervoor hoef je alleen maar je wens in te sturen en wij ontwerpen het voor je.
Alles is mogelijk!

Een tijdje terug kondigde Apple de nieuwe iPhone SE aan. Geen revolutionaire telefoon die nog groter of veel beter is dan de bestaande iPhone modellen, maar wel eentje die veel goedkoper is. Een opmerkelijke koerswijziging voor het bedrijf dat er om bekend staat steeds met innovatieve telefoons te komen, dus wat zit hier achter?

De nieuwste iPhone telefoon lijkt qua uiterlijk op de oude iPhone 5(S) en de specificaties zijn vergelijkbaar met die van de 6S. Het enige verschil is dat de nieuwprijs van de iPhone SE ‘slechts’ 399 dollar bedraagt. En dat is meteen de reden waarom Apple uitpakt met een recyclede versie van de oude modellen.

De smartphonemarkt is wereldwijd aan het stagneren, maar die trend zet zich niet in alle landen door. Zo groeit de vraag in landen als China en India juist, dus wil Apple haar verkoop in deze landen laten stijgen. Maar de consumenten in China en India zijn niet te verlijden met een innovatief design of met verbazingwekkende specificaties, die willen een goede prijs. Om hun marktaandeel in deze landen te vergroten had Apple dus geen andere keuzen dan hun koers te wijzen.

Daarnaast is Apple begonnen met Appleservices zoals Apple Pay, meer gebruikers zorgen dan voor extra inkomsten en daar moet de nieuwe iPhone voor gaan zorgen. Daarbij was het wel belangrijk dat de iPhone SE gezien zou worden als een volwaardig lid van de iPhone reeks en geen tweederangs toestel. Dat lijkt ze in ieder geval te lukken, het toestel ziet er misschien niet vernieuwend uit, maar met de specificaties zit het wel goed.

Bron: http://www.welingelichtekringen.nl/tech/560577/waarom-de-iphone-se-zo-goedkoop-is.html
Reactie schrijven op iPhone SE is iPhone 5 en 5S


Blijf op de hoogte van PhoneBoss acties en ontvang direct korting!
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN