BLOG: Nieuws en trends rondom phones en telefoonacccessoires!

Nieuws

PhoneBoss Nieuws

Oktober 2015:

https://beheer.gratiswebshopbeginnen.nl/inhoud/tekstpagina/wijzig/116980/

Wil jij, net als vele voor jou al hebben gedaan, je steentje bijdragen aan Stichting Pink Ribbon?
Samen laten we op deze manier zien dat wij de strijd tegen deze vreselijke ziekte steunen.
Door een Pink Ribbon hoesje te kopen steun jij de stichting en help jij mee borstkanker te overwinnen.
Koop nu jouw telefoonhoesje voor jouw mobiel en steun Pink Ribbon!

Bij iedere verkochte Pink Ribbon-hoes van €15,95 gaat €5,00 ervan naar Stichting Pink Ribbon!
Haal er nu ook één en steun Pink Ribbon.

Geen verzendkosten!20-10-2015:

iPhoneBoss.nl krijgt een nieuwe naam!
Om duidelijk te maken dat wij voortaan niet alleen meer iPhone hoesjes verkopen, maar ook Android hoesjes, gaan wij onze naam veranderen naar PhoneBoss! Dit kost natuurlijk tijd. Het team van PhoneBoss doet haar uiterste best het android assortiment zo snel mogelijk up to date hebben. Houd daarom de site goed in de gaten!

PhoneBoss houdt natuurlijk haar assortiment voor de iPhone telefoonhoesjes zoals iPhoneBoss.nl en zal de webshop uitbreiden met mooie predesigns en telefoonaccesoires voor android toestellen!
Neem een kijkje!17-10-2015:

Ook is de iPhone 6(S) Plus nu beschikbaar bij PhoneBoss.nl
FOLLOW us on Twitter: @iPhoneBossCases
iPhone SE is iPhone 5 en 5S
13 april 2016
Ja, daar is ie dan eindelijk! De nieuwe iPhone SE. Sterker dan ooit maar wel in een oud jasje.
Dit is ook handig voor jouw oude hoesje natuurlijk!
Maar wat nou als je een nieuw hoesje wilt van je favoriete voetbalclub of lievelings zanger?
Dat kan ook bij PhoneBoss.nl! Hiervoor hoef je alleen maar je wens in te sturen en wij ontwerpen het voor je.
Alles is mogelijk!

Een tijdje terug kondigde Apple de nieuwe iPhone SE aan. Geen revolutionaire telefoon die nog groter of veel beter is dan de bestaande iPhone modellen, maar wel eentje die veel goedkoper is. Een opmerkelijke koerswijziging voor het bedrijf dat er om bekend staat steeds met innovatieve telefoons te komen, dus wat zit hier achter?

D

Nieuwe 15 inch Macbook en iMac retina
31 mei 2015

Apple heeft de 15-inch MacBook Pro met Retina-display voorzien van het nieuwe Force Touch-trackpad, snellere flashopslag, een batterij die langer meegaat en een snellere discrete-level grafische processor. Daarmee worden de prestaties en mogelijkheden van de MacBook Pro-lijn naar een nog hoger niveau getild. Daarnaast introduceert Apple vandaag een nieuwe configuratie van de 27-inch iMac met Retina-display. Dit model kost € 2.329 en bevat een display met maar liefst 14,7 miljoen pixels, een quad-coreprocessor en een AMD grafische processor.

De Mac bestaat 30 jaar!
26 januari 2014
Dertig jaar geleden, op 24 januari 1984, debuteerde Apple met zijn eerste Mac voor het grote publiek. Deze werd toen verkocht voor 2495 dollar. Daar kreeg je wel een Mac voor met een Motorola 68000 microprocessor, 128 KB DRAM Geheugen, 14 inch beeldscherm, 3,5 inch Diskdrive en een toetsenbord en muis.

De Mac heeft de afgelopen dertig jaar een hoop ontwikkelingen ondergaan en daar is de huidige iMac het resultaat van. Toch is de Mac tegenwoordig niet meer de belangrijkste bron van inkomsten voor Apple. Dat is tegenwoordig de iPad en iPhone.

Bron:
Omzet App Store in 2013 ruim USD 10 miljard
16 januari 2014
Apple heeft bekendgemaakt dat klanten het afgelopen jaar meer dan USD 10 miljard hebben besteed in de App Store, waarvan maar liefst 1 miljard in december. Klanten van de App Store hebben in de laatste maand van het jaar een kleine drie miljoen apps gedownload en daarmee gaat december de geschiedenis in als de meest succesvolle maand voor de App Store tot nu toe. Ontwikkelaars hebben inmiddels USD 15 miljard verdiend via de App Store.

“We willen al onze klanten hartelijk bedanken. Zij hebben er immers voor gezorgd dat 2013 zo’n ongekend succes is geworden voor de App Store”, aldus Eddy Cue, senior vice president Internet Software and Services van Apple. “We hadden tijdens de feestdagen een wer
Verkoop iPhone 5c en 5S gestart!
31 oktober 2013
Op 25 oktober 2013 is de verkoop gestart van de iPhone 5c en iPhone 5s in Nederland. In de Apple Store in Amsterdam zijn vanochtend vroeg al de eerste exemplaren de deur uitgegaan. De kopers zaten daar al de dag ervoor opgesteld voor de winkel om als eerste naar buiten te kunnen lopen met hun nieuwe iPhone.

Het is niet bekend of Apple dit maal een grotere voorraad heeft van de nieuwe iPhone. Bij het vorige model was Apple namelijk snel door zijn voorraad heen.


Apple houdt Media Event op 22 oktober!
21 oktober 2013
iPhone 5C geen verkoopsucces?
21 oktober 2013
Al bij de introductie leek het erop dat Apple enthousiaster was met de iPhone 5c dan de consument. Deze gaf voor honderd euro meer liever de voorkeur aan de iPhone 5s die betere specificaties heeft. Ook de aandeelhouders waren niet onder de indruk en ongetwijfeld heeft de hoge prijs van de iPhone 5c daar ook een rol ingespeeld. Het aandeel van Apple zakte nog tijdens de presentatie met maar liefst zes procent. De aandeelhouders hadden ondermeer verwacht dat de iPhone 5c goedkoper zou zijn om zodoende te kunnen concurreren met de goedkopere modellen van Samsung.

Nu blijkt dat Apple de productie van de iPhone 5c naar beneden gaat bijstellen.

 
Blijf op de hoogte van PhoneBoss acties en ontvang direct korting!
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN